joulu
1
pe
Helsingin Kaupunki Avustus: Kaupunginkanslian Työllisyysavustus
joulu 1 – joulu 31 Koko päivä
tammi
2
ti
Helsingin Kaupunki Avustushaku 01-02.2018: Kaupunginkanslian Maahanmuuttajajärjestöjen kehittämisavustus
tammi 2 – helmi 28 Koko päivä
tammi
18
to
Järjestöonnistujat-aamiainen, Allianssi ry:n koulutus: Toiminnan suunnittelu ja seuranta
tammi 18 @ 08:30 – 10:30

Tervetuloa historian ensimmäiselle Järjestöonnistujat-aamiaiselle! Kuukausittain järjestettävissä tilaisuuksissa keskitytään aina yhteen järjestöjen onnistumisen edellytykseen hyvien esimerkkien kautta. Tapaamisen jälkeen pannaan omat hyvät käytännöt jakoon ja jatketaan keskustelua verkossa. Teemat voivat vaihdella jäsenhankinnasta vaikuttamistyöhön ja taloushallinnosta johtamiseen – ideoita uusista teemoista tai kiinnostavista esimerkkijärjestöistä voit ehdotella Annalle: anna.munsterhjelm@alli.fi.

Tammikuun Järjestöonnistujien teemana on toiminnan suunnittelu ja seuranta. Tervetuloa Allianssi-talolle 18.1. klo 8.30-10.30!

8.30 Aamiainen
8.45 Kopioidaan maailmalta! European Youth Forumin hallituksen jäsen Ville Majamaa esittelee järjestönsä toiminnan suunnittelu- ja seurantamallin, josta on sanottu muun maussa näin: ”En ole missään muualla törmännyt niin hyvin organisoituun, läpinäkyvään ja ammattitaitoisesti johdettuun prosessiin.”
9.15 Valtakunnallisesti ja paikallisesti samaan suuntaan. Miten useammalla tasolla toimivan järjestön toimintasuunnitelmista tehdään yhtenäisiä, muttei päällekkäisiä?
9.45 Mitä RY voisi oppia OY:ltä? Miten toimintaa suunnitellaan, seurataan ja arvioidaan, kun organisaatio onkin yritys? Kouluille koodauskursseja järjestävän MeHackitin CEO Heini Karppinen kertoo.
10.15 Oma pesä kuntoon. Pääsihteeri Anna Munsterhjelm kertoo, miten jäsenjärjestöt voivat vaikuttaa Allianssin toimintasuunnitelmaan ja seurata sen toteuttamista.

Allianssin Järjestöonnistuja-aamiaiset on suunnattu ensisijaisesti nuorisojärjestöille, mutta tervetulleita ovat kaikki muutkin teemasta kiinnostuneet nuorisoalan toimijat. Tarjoilujen vuoksi ilmoittauduthan viimeistään 12.1.2018. Tilaisuus on maksuton.