Järjestetään Suomen ensimmäinen venäläisen taideorganisaation ”Artelin” kiertue

Tambolia-Game-Map-web

”ARTEL” SUOMESSA

 25­27. marraskuuta 2016 järjestetään Suomen ensimmäinen venäläisen taideorganisaation ”Artelin” kiertue

 Elokuva- ja teatterinäyttelijä sekä kouluttaja Nikita Gribanov, luennoitsija-taideopettaja Zarina Asfari (Moskova) ja filosofi Anna Kamyshnikova (Pietari) tuovat meille ”Elävät luennot” ja muodonmuutospelin ”Tambolian”.

”Elävät luennot” järjestetään 26–27.11 klo 11.00. Ainutlaatuinen tekijöiden oma formaatti yhdistää itseensä teatterin ja taiteen ja se muodostaa vahvan tunneyhteyden katsojien kanssa. Efektinä on henkilökohtainen tutustuminen luennon sankariin – Salvador Daliin ensimmäisenä päivänä ja Eduard Munchiin toisena.

Muodonmuutospeli ”Tambolia” on työkalu, joka antaa mahdollisuuden löytää vastauksen mihin tahansa kysymykseen. Pelin on kehittänyt amerikkalainen tiedemies-fyysikko perustuen buddhalaisiin mandaloihin. Peliä ei ole koskaan järjestetty Suomen alueella, joten, jos sinulla on kysymys, joka vaatii vastausta ja jos olet valmis kohtaamaan uutta – voit olla edelläkävijä! Peli kestää 4–5 tuntia ja se alkaa klo 15.30. Päivän voi valita: 26. tai 27. marraskuuta.

Tutustua ”Arteliin” ja päättää lipun ostamisesta ”Elävään luentoon” (15* euroa) tai ”Tramboliaan” (27* euroa) voi 25. marraskuuta klo 17.30 promo-tapaamisessa. Täällä vieraat Moskovasta ja Pietarista kertovat ”Artelista”, sen tarkoituksesta ja tavoitteista, ”Elävien luentojen” ja ”Tambolian” erityisyyksistä, vastaavat osallistujien kysymyksiin ja järjestävät puolituntisen Alphonse Muchalle omistetun ”Elävän luennon” demon.  Katsojat pääsevät itse näkemään tämän ja tavallisten luentojen eron sekä saavat selville sen, että ”Elävä luento” on kiinnostava kaikille, riippumatta iästä ja tiedon määrästä.

*Ennakkomyynnissä liput ovat edullisempia: ennen 31. lokakuuta – 12 euroa ”Elävästä luennosta” ja 23 euroa Tamboliasta, ennen 10. marraskuuta – 14 ja 25 euroa. Lippujen hinta 10. marraskuuta  jälkeen– 15/27 euroa.

Promo-tapaaminen järjestetään osoitteessa: Sellon Kirjasto, Leppävaarankatu 9, 02600 Espoo. Vapaa pääsy.

Järjestäjien yhteystiedot:

Olga Mironova: +358 44 297 3 287, VK ja FB: @olala.mironova

Tatiana Pertseva: FB: @pertseva.tatiana

literraa@gmail.com